EL CAMINO (3) - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Guy Jaenen - WaarBenJij.nu EL CAMINO (3) - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Guy Jaenen - WaarBenJij.nu

EL CAMINO (3)

Blijf op de hoogte en volg Guy

22 Juni 2007 | Spanje, Madrid

PUENTE LA REINA - ESTELLA-LIZARA
(km 348) 22.06.2007
Op deze tweede dag van de zomer zonder problemen doorheen prachtige en propere bergdorpjes naar onze volgende halte met overnachting in de Albergue Municipal voor een bedrag van 5 Euro ontbijt inbegrepen.
Heb de hele tijd alleen gestapt en heb dan ook de nodige tijd kunnen besteden om dankend en dankbaar verder te gaan, fluitend en zingend.
Morgen dan naar Los Arcos bij onze vrienden van het Vlaamse Genootschap van Compostella.

Voor meter Nele:
Indien je tijd hebt wil dan de Berghut ervan op de hoogte brengen dat ik aan mijn rugzak het dwarse regelbare borstlint (ontlasting van schouders) heb moeten laten vervangen.
Type van rugzak: LOWE ALPINE WILDERMESS 765+15.

Dank bij voorbaat.

• 22 Juni 2007 - 14:41

Gudi:

Hallo Guyke, 't is echt fijn om bijna dagelijks nieuws van jou te hebben, dank en nog ééns "all the best man"

• 22 Juni 2007 - 16:39

Meter Nele:

Dag Guy,
    ik heb net een mailtje met jouw boodschap verstuurd naar de berghut. Momenteel is de winkel al gesloten, maar ik kan uiteraard morgen ook eens bellen naar de winkel.
    Geniet morgen van het Vlaamse gezelschap en laat je maar eens lekker verwennen door Carlos ...
    Dikke kus,

Meter Nele

• 25 Juni 2007 - 08:28

Isolde:

hallo Guy,
    Het is een deugddoend beeld jou al fluitend en zingend wandelend op je doel te zien stappen _ ga ervoor

• 26 Juni 2007 - 08:10

Rudi - Berghut:

Hoi,
    Plezant om eens iets te horen, minder plezant dat er iets stuk gaat. Als materiaal intensief gebruikt wordt dan gebeurt dat wel eens, het hoort een beetje bij het avontuur. Moest er iets onoverkomelijks fout lopen met je materiaal geef dan een seintje, dan zoeken we een oplossing.

Geef na de reis gerust feedback over het materiaal, misschien kan Lowe Alpine er nog iets van leren.

Veel succes met het vervolg van de tocht.

Rudi
    De Berghut

• 29 Juni 2007 - 19:08

Lieve:

Dag allemaal,ik heb mijn vader woensdagavond(27/06) aan de telefoon gehad. Hij vindt niet veel cybercafés om nieuws te laten, zo geef ik jullie er een beetje. Hij klonk heel enthousiast en gelukkig met zijn ervaring als pelgrim. Hij heeft een compagnon de route uit Nantes gekruist en samen gaan ze tot in Compostella. Physisch gaat alles goed, geen blaren en andere last. Hij was in Burgos als hij mij gebeld heeft. Bedankt voor jullie attenties