EL CAMINO (2) - Reisverslag uit Puente la Reina, Spanje van Guy Jaenen - WaarBenJij.nu EL CAMINO (2) - Reisverslag uit Puente la Reina, Spanje van Guy Jaenen - WaarBenJij.nu

EL CAMINO (2)

Blijf op de hoogte en volg Guy

21 Juni 2007 | Spanje, Puente la Reina

ZUBIRI/CIZUR MENOR (Km 304,70) 20.06.2007
Tot nog toe de gemakkelijkste etape langsheen de Rio del Arga.
Door Burla (voorstad van Pamplona) sumiere wegwijzers.
Bezoek van de kathedraal van Pamplona en middageten in een van de vele mooie parken.
Credencial laten afstempelem in de universiteit van Pamplona.
Overnachting in Sizur in een refugio van de Orde van Malta.

CIZUR MENOR/PUENTE LA REINA (Km 324) 21.06.2007
Vandaag hebben wij de Pyreneeën verlaten over de "Alto Del Perdon" en komen terecht in een streek van wijngaarden, hectaren korenvelden en olijfgaarden.
Deze namiddag rustig bezoek aan Puente de La Reina.
Volgende nacht overnachting bij de padres Reparadores.

Geen foto's mogelijk van op deze PC.
Dank voor de vele bemoedigende reacties.

• 21 Juni 2007 - 12:54

Meter Nele:

Dag Guy,
    ik leef echt met je mee. Hier in de leraarszaal kom ik zelfs in de pauze kijken hoe ver je intussen bent geraakt! Ik ben echt in de wolken met je verhalen.

Liefs en nog veel genot en moed ...
    meter Nele

• 21 Juni 2007 - 13:29

Fons En Lutgarde:

Beste Guy

Als wij je boeiende verhalen lezen, waarvoor onze oprechte dank, moet het wél een fantastische pelgrimstocht zijn met versterkende, deugddoende ontmoetingen. Echt de moeite waard...
    Wij zijn blij met jou dat je deze tocht mag meemaken! Guy, chapeau voor jou, voor je enorme moed en doorzettingsvermogen!

Geniet ten volle van élk mooi moment!!!
    Wij dragen je in onze gedachten en in ons gebed!

Met héél véél meelevende groetjes

Fons en Lutgarde uit Hofstade

• 21 Juni 2007 - 14:19

PiJi:

Hey Guy,

Ben blij dat ge de Pyreneeën goed getrotseerd hebt. Ge hebt nu al ongeveer een derde van uw tocht afgelegd: PROFICIAT!
    Hopelijk hebt ge in Pamplona geen losse stieren tegengekomen. Ik heb eens een antiloop tegengekomen in Kamanyola, en het deed geen deugd.
    Rust goed bij de Padres Reparadores (ik hoop dat ze U niet moeten repareren (clin d'oeil!)). En lang genoeg rusten: het is vandaag de kortste nacht van het jaar. Dus: goede zomer! Maar ik vermoed dat het daar warm genoeg is.

Vandaag zijn Moeder Germaine en Vader Remy van Aaigem 60 jaar getrouwd.

Hou U kloek!
    Peace
    pat

• 21 Juni 2007 - 15:03

Annie:

Hallo beste vriend Guy.
    Ik vind dat ge dat heel goed doet , het iets om fier op te zijn en ik ben blij alles precies van zo dicht bij te kunnen volgen en toch zo ver weg.Ik neem mijn hoed af voor jou.Door alles wat je schrijft beleven wij het ook wat mee van op afstand, wel te verstaan.Er is zeker wel al een derde van je tocht voorbij.
    Heel veel groetjes en doe zo verder

Annie

• 21 Juni 2007 - 19:45

Paul Commerman:

Met heel veel sympatie volg ik je op je pelgrimstocht naar Compostella . Ik wens jou heel veel moed en volharding om het beoogde doel te bereiken . Het ga je goed en tot binnen afzienbare tijd .

• 21 Juni 2007 - 21:24

Gudi:

Dag Guyke, Een dikke proficiat voor het klimmen gisteren en vandaag, couragie voor morgen....als je ergens een gaatje vindt zeg dan ook een gebedje voor mij . Kusjes van je zus.

• 22 Juni 2007 - 08:49

Florette:

Beste Guy

Ik sluit mij aan bij de zomerse reacties van Annie"Door alles wat je schrijft beleven wij het ook op afstand"en lopen zo een eindje met je mee.
    Veel moed en sterkte voor de volgende weg,draag goed zorg voor jezelf!
    Groetjes Florette

• 22 Juni 2007 - 10:09

Paul & Ghislaine :

Guy,

Ook wij volgen uw tocht naar Compostella.
    Nog veel moed, en wij zijn er zeker van
    dat ge uw einddoel zult bereiken.
    Proficiat voor wat ge doet!!!

Van den Bremt-De Moor