MUCHAS GRACIAS - MERCI 1000 FOIS
Blijf op de hoogte en volg Guy
22 Juni 2007 | Spanje, Madrid
Nu ik een derde van de weg heb afgelegd past een speciaal woordje van dank.
Eerst en vooral aan God die mij op alle gebied in de mogelijkheid stelt om deze tocht te gaan.
Dank aan jullie allen die met mij meestappen in werkelijkheid of in gedachten.
Dank voor zoveel bemoediging en jullie morele steun die mij vleugels geven.
Dank aan ons moe die er elke dag opnieuw bij is om mee te stappen.
Hou jullie goed.
POUR MES COMPAGNONS DE ROUTE FRANCAIS.
De tout coeur " MERCI " pour tout ce que vous m'avez donné pendant les 10 jours passés ensemble sur le Chemin en France.
Merci de m'avoir accueilli au sein de votre groupe dès le premier moment à Condom en m'offrant une tisane reconfortante.
Merci Jean-Marc et toute la petite compagnie qui me surnoma " Guy le Belge ".
Merci à vous Genevieve et Véronique d'avoir été mes compagnes de route pendant plusieurs jours et pour tous les soins que vous m'avez apportés.
Je vous garde tous dans mon coeur et a bientôt.
Merci de tout coeur.
Dank aan jullie allen die met mij meestappen in werkelijkheid of in gedachten.
Dank voor zoveel bemoediging en jullie morele steun die mij vleugels geven.
Dank aan ons moe die er elke dag opnieuw bij is om mee te stappen.
Hou jullie goed.
POUR MES COMPAGNONS DE ROUTE FRANCAIS.
Merci Jean-Marc et toute la petite compagnie qui me surnoma " Guy le Belge ".
Je vous garde tous dans mon coeur et a bientôt.
Merci de tout coeur.
22 Juni 2007 - 16:42
Meter Nele:
Mooie woorden, Guy...
Je bezorgt de mensen iets hartverwarmends.
Liefs,
meter Nele -
22 Juni 2007 - 17:47
Willy:
Wat gaat het toch snel, reeds één derde van de weg afgelegd.
We hebben het gisteren nog over jou gehad bij de repetitie van avondluister. Ik heb je e-mail doorgegeven aan Paul Commerman.
En ik miste je, je stoel bleef leegstaan.
In elk geval hou goede moed. Wij duimen en bidden voor jou, dat het zo mag verder gaan. -
22 Juni 2007 - 19:45
Pastoor Toon:
Guy
moge je god nog vele vleugels geven
want met Hem geniet je zoveel meer
van de levenstocht
toon -
23 Juni 2007 - 11:31
Magda:
wat gaat het inderdaad vlug, reeds een derde gegaan! Proficiat. Je bedankt ons Guy, maar wij zijn de bofkonten hoor, wij, omdat wij mogen en kunnen meevoelen en meestappen. Dit is voor mij ook een nieuwe ervaring en als ik merk hoe jij je hart openstelt voor zoveel anderen dan voel ik mij klein en dankbaar om het geluk jou te mogen kennen.Het ga je heeel goeden ik wens je nog een boeiende tocht, letterlijk en figuurlijk.
Liefs,