EL CAMINO (6)
Blijf op de hoogte en volg Guy
25 Juni 2007 | Spanje, Nájera
LOGROÑO/NAJERA (Km428,5)25.06.2007
Voor de tweede dag ideaal stapweer, iets lagere temperatuur nog dan gisteren.
Heel de dag dreigende wolken...
Km...Km...langs de autoweg stappen.
In het binnenkomen in Najera staat op een bedrijfsmuur een Duits gedicht vertaald in het Spaans. Het laatste gedeelte luidt als volgt:
Ik weet niet welke kracht mij stuwt,
Ik weet niet welke macht mij aantrekt,
Daarom ben ik ervan overtuigd
Dat Hij het is die boven mij is.
Zonder regen en zonder moeilijkheden terrecht geraakt.
Voor de tweede dag achtereen staan wij voor een gesloten deur van de Albergue de los Peregrinos.
Dus maar wachten, uitrustend, voeten uit de schoenen, tegen de rugzak tot het uur van opening (later dan in alle gidsen vermeld).
Ondertussen ons middagmaal verorberd.
Jef en Nicole,
Heb op jullie laatste SMS niet kunnen reageren door een gebrek aan krediet op mijn GSM (maandkrediet opgegebruikt).
Ik durf toch hopen dat jullie een goed en aangenaam verlof hebben gehad in Oostenrijk.
Meter Nele,
In het relaas van uw tocht was er sprake van "het verhaal van een washandje".
Van mij krijg je binnenkort het verhaal over een handdoek (zweetdoek).
Tot een volgend bericht.
Nog steeds geen mogelijkheid om foto's te plaatsen.
Voor de tweede dag ideaal stapweer, iets lagere temperatuur nog dan gisteren.
Heel de dag dreigende wolken...
Km...Km...langs de autoweg stappen.
Ik weet niet welke kracht mij stuwt,
Ik weet niet welke macht mij aantrekt,
Daarom ben ik ervan overtuigd
Dat Hij het is die boven mij is.
Zonder regen en zonder moeilijkheden terrecht geraakt.
Ondertussen ons middagmaal verorberd.
Jef en Nicole,
Meter Nele,
In het relaas van uw tocht was er sprake van "het verhaal van een washandje".
Van mij krijg je binnenkort het verhaal over een handdoek (zweetdoek).
Tot een volgend bericht.
Nog steeds geen mogelijkheid om foto's te plaatsen.
25 Juni 2007 - 21:08
Vonnie:
Dag Guy
Fijn Guy dat je ons zo mee laat reizen met jou op je tocht. Het is een uitdaging om ook hier een beetje op tocht te zijn, "le coeur en bandoulière", en een beetje vrijer en onthechter te zijn.
Je geeft ons prikkels genoeg.
Ik had nooit gedacht dat je in Spanje zo vlot kon mailen.
Waar doe je dat toch altijd?
geniet van dit mooie 'nu'!
vonnie
25 Juni 2007 - 22:53
PiJi:
Hey Guy,
Ge zijt bijne halfweg! 428.5/1000 = 04285. Ik kan nogal rekenen, he.
Ge maakt er toch geen "marche forcée" van. Het zou me niet verwonderen, U kennende...
Gelukkig is het niet te warm voor U.
In Griekenland, Bulgarije, Roemenië, enz: rond de 45 °.
Hoe houdt gij U op de hoogte van het "wereldnieuws"? Maar dat heeft geen belang als ge zo een tocht maakt, volgens mij.
"Oilsjt" heeft de 5 sterren gehaald in "Fata Morgana" programma van VRT. Er waren 15 000 mensen op den Osbroek... DAT IS ECHT WERELDNIEUWS ....
Onze regering is bijlange nog niet gevormd. Stoelendans van Vlaamse naar Federale door de CVP, sorry CD&V.
België doet zijn beste in de Veiligheidsraad van de UNO, als voorzitter.
I.p.v. een Europese grondwet, krijgen we een Europees verdrag.
Enz....
Dan nog ander item: uw mondharmonica is waarschijnlijk een Hohner: vorige week 150 jaar verjaardag. Die man heeft dus een instrument gemaakt in het groot dat het meest verkocht is in de wereld. Hij is vertrokken van bestaande houten instrumenten en heeft ervoor gezorgd dat dit dan "geïndustrialiseerd" werd. In alle soorten maten en gewichten en toonaarden. Ik wist niet dat dit een "rietinstrument" was. "Il faut le faire!" Guy, speel volgende avond eens iets voor ons Gudy en misschien ook voor mij.
Heb zaterdag Filip gezien en met hem gesproken.
Het ga U goed, Guy.
Peace.
pat
PS: aan wie dit leest en Stella ontmoet: wens haar het allerbeste van me.
26 Juni 2007 - 10:55
Emma:
Dag Guy,
Je bent wel heel actief om al je ervaringen op het Net te zetten. Heel goed, zo kunnen we je makkelijk volgen waar je bent!
Ja, ik ben er zeker van dat Hij mét jou op weg is! Geniet maar van al die diepe momenten.
Ik wens je nog veel pelgrimsvreugde!
Emma -
26 Juni 2007 - 10:57
Meter Nele:
Dag Guy, hieronder kan je de reactie lezen van de verantwoordelijke van de berghut. Hij stuurde me vandaag een mailtje. Liefs, meter Nele
Hallo,
Ik heb al eens vluchtig zijn blog gelezen, plezant om te volgen. Als ik wat
meer tijd heb(?), momenteel is het hoogseizoen zo net voor de vakantie, kijk
ik het stuk van de Pyreneeen eens na, mijn persoonlijke lievelingsplaats.
Als materiaal intensief gebruikt wordt gaat er al eens iets stuk. Het
borstriempje is zo iets gevoeligs. Het behoort bij het avontuur om je bij
dergelijke dingen uit de slag te trekken. Moest er iets onoverkomelijks
stukgaan mag je altijd een seintje geven, dan zoeken we een oplossing (het
moeilijkste was tot hiertoe een rugzakonderdeel in het midden van Australie
te krijgen).
groetjes,
Rudi
De Berghut
26 Juni 2007 - 16:35
Magda:
hey daar, ver weg en toch zo dicht bij. Ik ben zo gelukkig te lezen hoe je geniet van je tocht. Ik ben zeker dat er een speciaal engeltje met je meereist en dat Hij met je en in je is. Draag goed zorg voor jezelf weet dat hier mensen aan je denken en voor je bidden. En is je weg soms 'lonely', voel dan de zalige stilte die meer zegt dan woorden. Ik weet dat je dit ook kunt voelen en dat je er kunt van genieten.En gaat het eens wat minder, lees dan maar je dagboek en weet je gedragen, ook een beetje door ons.
Knuf -
27 Juni 2007 - 12:14
Geneviève:
Hola Oncle Guy,
Que de souvenirs engrangés dans ta tête et surtout ton coeur... -
28 Juni 2007 - 12:26
CONSULTATIE UROLOGIE:
Beste Guy
We hebben bewondering voor je enorme prestatie.
Het is fijn te weten waar je bent, maar ook te weten dat alles goed met je gaat.
Hopelijk zit het weer wat mee : niet te nat, te warm of te koud.
Je naam wordt vaak genoemd op de consultatie, we leven echt een stukje met je mee.
We blijven je reisroute volgen en supporteren tot het einde.
Allerbeste groetjes
Het uroteam. -
28 Juni 2007 - 12:44
Lisette En Andre:
Guy het is fantastisch wat jullie daar doen .
We volgen jullie dag na dag en dat je dan nog alleen fluitend kan marcheren
we denken dat je een bovenaardse kracht krijgt.Hou vol en hou er de moed maar in. Tot later!