Opening dagboek
Blijf op de hoogte en volg Guy
12 Maart 2007 | België, Aalst
Dankbaar en dankend naar Compostela
Bij het openen van mijn dagboek wens ik eerst en vooral een dankwoord te richten tot God die mij reeds zoveel heeft gegeven, tot ons moe die bijna 47 jaar trouw mijn echtgenote is geweest, aan onze kinderen en hun partners en hun kinderen(onze kleinkinderen)van wie ik hulp en steun krijg, aan alle vrienden en kennissen die mij blijvend steunen en aanmoedigen.
Allemaal engelen die mij in mijn tocht naar Compostela zullen blijven dragen.
Dank aan jullie allen en tot een volgend bericht.
Allemaal engelen die mij in mijn tocht naar Compostela zullen blijven dragen.
Dank aan jullie allen en tot een volgend bericht.
12 Maart 2007 - 20:23
Marc En Heidi:
Hallo Guy,
Hoe leuk om post van jou te krijgen !!!
Hoe gaat het ? Waar ben je momenteel ?
Groetjes vanuit Hofstade ! -
13 Maart 2007 - 08:12
Wij kijken bewonderend naar jou uit en zullen met onze gebeden bij jou zijn. Laat dit een steun zijn in de moeilijke momenten.
13 Maart 2007 - 10:23
Emma:
Dag Guy,
Wat een verrassing je op pelgrimstocht te weten!
Hoe ben je op tocht? Te voet? Per fiets? Per....? 'b Ben wel benieuwd meer nieuws van je te horen!.
Ik wil je van thuis begeleiden met mijn gebed en 'k wens je heel veel mooie pelgrimsmomenten!
Heel veel groetjes!
Emma -
13 Maart 2007 - 10:28
Emma:
Guy, ik verwijdere per ongeluk mijn e-mailadres!!! Wil jij dat er terug bijzetten? Hopelijk lukt dat!
Dank!
Emma -
13 Maart 2007 - 17:09
Meter Nele:
Dag Guy,
het neemt niet veel plaats in in je rugzak, het weegt ook niet te veel en ik denk dat je nog wel even tijd hebt om er eentje te gaan halen alvorens je vertrekt ...
Wat mondharmonica-muziek zal jou wonderlijk begeleiden op je tocht ...
met liefs,
"meter" Nele
(knipoog: meter-missie aanvaard) -
13 Maart 2007 - 20:00
Gudi:
Succes met je tocht -
13 Maart 2007 - 20:29
Jan:
Een goed idée dat schriftelijk contact ,zo gaan we je kunnen volgen op de voet en alvast nieuws hebben .Vele groetjes -
13 Maart 2007 - 20:56
Lieve:
Ik wens je echte ontmoetingen met mensen die jouw hart en ziel verrijken. -
13 Maart 2007 - 21:53
Margriet:
Guy, wat een fantastisch idee, het aanmaken van zo een dagboek. Inmiddels kunnen we je reisroute volgen naar Compostella. Tijdens deze reis wens ik je veel sterkte toe.
Ik denk dat ik mijn e-mailadres verwijderd heb uit je adresboek. Wil je mij terug toevoegen.
Met dank!
Vriendelijke groeten
14 Maart 2007 - 07:55
Annie:
Beste Guy ge weet het hé op mijn steun kan je rekenen, en ik bid dat je tocht naar Compostela volledig naar je wenst verloopt,als vriendin zal ik je tocht volgen op de voet.Veel sucses, -
15 Maart 2007 - 17:56
Karel:
Guy, ik wens je een prachtige en sprituele tocht toe, dat God je mag vergezellen -
16 Maart 2007 - 17:20
Filip:
Va zoals jij ons naar een goede weg geleid hebt, zullen we je blijven volgen naar een wens van jou als dank van GOD -
27 Mei 2007 - 16:24
Vonnie:
Dag Guy
De dagen tellen af nu ...
Ik wens jou een goed pelgrimstocht.
in goede en kwade dagen ...
En fijn dat we het een beetje mogen volgen.
Wat een te bewonderen keuze om dit te doen, maar ze past helemaal bij de 'vrije vogel' die je bent.
En wij mogen een beetje mee op je vlucht.
tof, amai
vonnie -
30 Mei 2007 - 23:59
Pi Ji:
In het kinyarwanda zei uw Papa altijd "Imane igu linda" of zo iets (gij of Gudy moet me maar verbeteren)= "dat God U bescherme". HIJ zal dat doen tijdens uw tocht. Vaya con Dios! Sterkte, moed, en niet vergeten dat er heel mensen U in gedachte begeleiden.
Dag Guy...
31 Mei 2007 - 07:13
Fons En Lutgarde:
Beste Guy
Van harte en welgemeend wensen wij jou een gezegende tocht naar Compostela die rijk gevuld mag worden met héél véél deugddoende en hartverwarmende ontmoetingen en héél véél mooie, helende en krachtgevende momenten.
Moge het jou samen met je tochtgenoten van harte zéér goed gaan, Guy!
Goede moed!
God zegene en beware je.
Met sterk meelevende groetjes
Familie Fons en Lutgarde De Smedt-Van Caekenberghe